Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

Tv-serie, 2024
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
De tv-serie Joko Anwar's Nightmares and Daydreams is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Joko Anwar's Nightmares and Daydreams is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hersenbrekend, Psychologisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika) - Audiodescriptie;Frans;Indonesisch - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.