Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jonas

Jonah
Film, 2015, 96 minuten
Jonas
Een jongen en een meisje uit verschillende sociale milieus zien elkaar na jaren weer tijdens het carnaval. Na een foute beslissing verstoppen ze zich in een praalwagen.
De film Jonas is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jonas op Moviemeter

Een jongen en een meisje uit verschillende sociale milieus zien elkaar na jaren weer tijdens het carnaval. Deze Jonas en zijn meisje worden opgeslokt door een heel ander soort walvis; na een foute beslissing verstoppen ze zich in een praalwagen. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Jonas op IMDB

Score: 5,2 van de 10

During Carnival in San Paulo, a young man and young woman who knew each other as children meet again after many years and social barriers have kept them apart. On the day of the festival, Jonah commits a crime and kidnaps Branca in order to keep them both safe from his boss. Hiding in the whale, the main float for this years Carnival, the two reconnect and must make choices that will affect their lives forever.

Acteurs in Jonas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië)
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Jonas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.