Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jonas

Film, 2019, 82 minuten
Jonas
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij denkt terug aan de relatie die hij als tiener had met de impulsieve, getikte, maar onweerstaanbare Nathan.
De film Jonas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 82 minuten. Christophe Charrier won de award voor Beste regisseur bij de Seoul International Drama Awards van 2019. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jonas op IMDB

Score: 7 van de 10

Two moments of Jonas's life intertwine, each reflecting the other: in 1995, when he was a secretive teenager, and 18 years later, as an attractive and impulsive thirty-something looking for balance in his life.

Acteurs in Jonas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Jonas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hoe groeide een conflict tussen 's werelds rijkste vrouw en haar dochter uit tot een nationaal schandaal? Deze meeslepende docuserie vertelt het hele verhaal.
Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.