Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jonas

Film, 2019, 82 minuten
Jonas
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij denkt terug aan de relatie die hij als tiener had met de impulsieve, getikte, maar onweerstaanbare Nathan.
De film Jonas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 82 minuten. Christophe Charrier won de award voor Beste regisseur bij de Seoul International Drama Awards van 2019. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jonas op IMDB

Score: 7 van de 10

Two moments of Jonas's life intertwine, each reflecting the other: in 1995, when he was a secretive teenager, and 18 years later, as an attractive and impulsive thirty-something looking for balance in his life.

Acteurs in Jonas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Jonas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.