Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jonas

Film, 2019, 82 minuten
Jonas
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij denkt terug aan de relatie die hij als tiener had met de impulsieve, getikte, maar onweerstaanbare Nathan.
De film Jonas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 82 minuten. Christophe Charrier won de award voor Beste regisseur bij de Seoul International Drama Awards van 2019. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jonas op IMDB

Score: 7 van de 10

Two moments of Jonas's life intertwine, each reflecting the other: in 1995, when he was a secretive teenager, and 18 years later, as an attractive and impulsive thirty-something looking for balance in his life.

Acteurs in Jonas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Jonas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.