Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Josef Fritzl: Story of a Monster

Documentaire, 2010, 48 minuten
Josef Fritzl: Story of a Monster
Scherpe interviews en zeldzame beelden brengen de gruwelijke zaak van Josef Fritzl in beeld, die decennialang zijn eigen dochter mishandelde en seksueel misbruikte.
De documentaire Josef Fritzl: Story of a Monster is uitgebracht in 2010 en duurt 48 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Josef Fritzl: Story of a Monster op Moviemeter

Documentaire over de gruwelijke zaak van Josef Fritzl, die decennialang zijn eigen dochter mishandelde en seksueel misbruikte. Fritzl hield zijn dochter 24 jaar gevangen in de kelder onder zijn huis. Uit het misbruik werden zeven kinderen geboren. De documentaire bevat interviews met familieleden, dokters en slachtoffers.

Josef Fritzl: Story of a Monster op IMDB

Score: 6 van de 10

Interviews with family members, doctors and victims of 73-year-old Josef Fritzl, who held his daughter captive in a basement for 24 years and fathered seven children with her.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Josef Fritzl: Story of a Monster

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Child 44
In het Rusland van de jaren 50 onderzoekt een oorlogsheld een seriemoordenaar die het op kinderen heeft gemunt en haalt zich zo de woede van de politiestaat op de hals.
The Gunman
Een Black Ops-moordenaar die bijna met pensioen is, ontdekt dat een teamlid hem wil vermoorden. Hij zet wereldwijd de achtervolging in om zichzelf te redden.
Strongland
In deze reeks inspirerende documentaires wordt de krachtcultuur over de hele wereld verkend, van het platteland van Spanje tot het rotsachtige Schotland.
Soni
Terwijl een opvliegende agente en haar nuchtere bazin misdaden tegen vrouwen in Delhi bestrijden, krijgen ze ook in hun eigen leven te maken met genderkwesties.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Het Fyre Festival werd gepresenteerd als een luxe muziekevenement op een chic privé-eiland, maar mislukte volledig onder de leiding van een zelfingenomen ondernemer.