Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Josef Fritzl: Story of a Monster

Documentaire, 2010, 48 minuten
Josef Fritzl: Story of a Monster
Scherpe interviews en zeldzame beelden brengen de gruwelijke zaak van Josef Fritzl in beeld, die decennialang zijn eigen dochter mishandelde en seksueel misbruikte.
De documentaire Josef Fritzl: Story of a Monster is uitgebracht in 2010 en duurt 48 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Josef Fritzl: Story of a Monster op Moviemeter

Documentaire over de gruwelijke zaak van Josef Fritzl, die decennialang zijn eigen dochter mishandelde en seksueel misbruikte. Fritzl hield zijn dochter 24 jaar gevangen in de kelder onder zijn huis. Uit het misbruik werden zeven kinderen geboren. De documentaire bevat interviews met familieleden, dokters en slachtoffers.

Josef Fritzl: Story of a Monster op IMDB

Score: 6 van de 10

Interviews with family members, doctors and victims of 73-year-old Josef Fritzl, who held his daughter captive in a basement for 24 years and fathered seven children with her.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Josef Fritzl: Story of a Monster

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Disappearance of Madeleine McCann
Het verdriet van een echtpaar over hun dochters verdwijning wordt vergroot door een hysterische media en een agent die onterecht denkt dat ze er iets mee te maken hebben.
The Assassination of Gianni Versace
Bepalende momenten in Andrew Cunanans leven leidden in 1997 tot een reeks moorden. Hij doodde vijf mensen, onder wie mode-icoon Gianni Versace.
Triple Frontier
De loyaliteit van vijf oud-commando's wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.
Formula 1: Drive to Survive
Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.
Shadow
Achtervolgd door een tragisch verlies gaat een oud-agent die geen pijn kan voelen op pad om misdadigers op te sporen die de politie van Johannesburg te slim af waren.