Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joshua: Teenager vs. Superpower

Documentaire, 2017, 78 minuten
Joshua: Teenager vs. Superpower
Gemobiliseerd door de tieneractivist Joshua Wong gaan jonge inwoners van Hongkong de straat op in een poging hun autonomie ten opzichte van China te behouden.
De documentaire Joshua: Teenager vs. Superpower is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 78 minuten. Dit verhaal over een underdog won de publieksprijs voor Beste documentaire op het Sundance Film Festival van 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joshua: Teenager vs. Superpower op Moviemeter

Score: 3 van de 5

In deze documentaire probeert de tiener Joshua Wong zijn vaderland te redden wanneer de Chinese Communistische Partij de autonomie van Hongkong bedreigt. Hij krijgt duizenden jongeren op de been, die spijbelen van school en de straten bezetten. Zonder een langetermijnplan, maar met heel veel passie wordt hij een onwaarschijnlijke oppositieleider in Hong Kong. De documentaire is een kroniek van een jongeman die met gevaar voor zijn eigen toekomst strijdt voor het algemeen belang. Een opmerkelijk portret van moed, veerkracht en de voortstuwende kracht van jeugdig idealisme.

Joshua: Teenager vs. Superpower op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When the Chinese Communist Party backtracks on its promise of autonomy to Hong Kong, teenager Joshua Wong decides to save his city. Rallying thousands of kids to skip school and occupy the streets, Joshua becomes an unlikely leader in Hong Kong and one of China's most notorious dissidents.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Joshua: Teenager vs. Superpower

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.