Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joshua: Teenager vs. Superpower

Documentaire, 2017, 78 minuten
Joshua: Teenager vs. Superpower
Gemobiliseerd door de tieneractivist Joshua Wong gaan jonge inwoners van Hongkong de straat op in een poging hun autonomie ten opzichte van China te behouden.
De documentaire Joshua: Teenager vs. Superpower is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 78 minuten. Dit verhaal over een underdog won de publieksprijs voor Beste documentaire op het Sundance Film Festival van 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joshua: Teenager vs. Superpower op Moviemeter

Score: 3 van de 5

In deze documentaire probeert de tiener Joshua Wong zijn vaderland te redden wanneer de Chinese Communistische Partij de autonomie van Hongkong bedreigt. Hij krijgt duizenden jongeren op de been, die spijbelen van school en de straten bezetten. Zonder een langetermijnplan, maar met heel veel passie wordt hij een onwaarschijnlijke oppositieleider in Hong Kong. De documentaire is een kroniek van een jongeman die met gevaar voor zijn eigen toekomst strijdt voor het algemeen belang. Een opmerkelijk portret van moed, veerkracht en de voortstuwende kracht van jeugdig idealisme.

Joshua: Teenager vs. Superpower op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When the Chinese Communist Party backtracks on its promise of autonomy to Hong Kong, teenager Joshua Wong decides to save his city. Rallying thousands of kids to skip school and occupy the streets, Joshua becomes an unlikely leader in Hong Kong and one of China's most notorious dissidents.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Joshua: Teenager vs. Superpower

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.