Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joshua

Film, 2007, 105 minuten
Joshua
Als alle aandacht wordt gericht op het nieuwe babyzusje van de rijke Joshua in plaats van hem, bedenkt hij een gemeen plan waarmee de familie uiteen dreigt te vallen.
De film Joshua is uitgebracht in 2007 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Donker, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Joshua op IMDB

Score: 5,9 van de 10

The arrival of a newborn girl causes the gradual disintegration of the Cairn family; particularly for 9-year-old Joshua (Kogan), an eccentric boy whose proper upbringing and refined tastes both take a sinister turn.

Acteurs in Joshua

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Joshua

Odd Thomas

Odd Thomas

(2013)

The Good Lie

The Good Lie

(2014)

Wave (The)

Wave (The)

(2015)

Retribution

Retribution

(2016)

Rotten

Rotten

(2018)

Damnation

Damnation

(2017)

Dynasty

Dynasty

(2017)

Kappen!

Kappen!

(2016)

Prooi

Prooi

(2016)

John Jansen

John Jansen

(2016)

Heartthrob

Heartthrob

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea of Love
Een uitgebluste NYPD-rechercheur is op jacht naar een seriemoordenaar die slachtoffers zoekt via contactadvertenties, maar dan valt hij voor de hoofdverdachte.
You're Everything To Me
Als een oude vlam met hun baby op zijn stoep staat, moet een losbollige onvolwassen man de vaderrol op zich nemen en een sprookjeswereld creëren voor zijn dochter.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.
Tracers
Wanneer een fietskoerier schulden heeft bij criminelen, brengt een sexy vrouw hem in aanraking met de sensationele wereld van parkour en leert ze hem nieuwe vaardigheden.