Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Joy

Film, 2019, 100 minuten
Joy
Een Nigeriaanse sekswerker in Oostenrijk heeft haar schulden bijna afbetaald. Ze begeleidt een onwillige beginneling en bekijkt of ze haar vrijheid sneller kan herwinnen.
De film Joy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 100 minuten. Dit intieme drama, gebaseerd op eigen ervaringen van de cast, won de prijs voor Beste film op het London Film Festival. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Joy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Joy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.
Mask Girl
Een onzekere kantoormedewerkster is 's nachts een gemaskerde internetpersoonlijkheid. Maar dan haalt een reeks noodlottige gebeurtenissen haar leven overhoop.