Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juana Inés

Tv-serie, 2016
Juana Inés
De eigenzinnige, feministische non Juana Inés de la Cruz krijgt een verboden affaire met een vrouw en wordt geconfronteerd met onderdrukking in het 17de-eeuwse Mexico.
De tv-serie Juana Inés is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juana Inés op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Juana Inés is a TV mini-series starring Gonzalo Guzmán, Arcelia Ramírez, and Yolanda Corrales. This series dramatizes the life of Juana Inés de la Cruz, a renowned writer, nun, and influential political figure in 17th-century Mexico.

Acteurs in Juana Inés

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Juana Inés

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?