Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juana Inés

Tv-serie, 2016
Juana Inés
De eigenzinnige, feministische non Juana Inés de la Cruz krijgt een verboden affaire met een vrouw en wordt geconfronteerd met onderdrukking in het 17de-eeuwse Mexico.
De tv-serie Juana Inés is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juana Inés op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Juana Inés is a TV mini-series starring Gonzalo Guzmán, Arcelia Ramírez, and Yolanda Corrales. This series dramatizes the life of Juana Inés de la Cruz, a renowned writer, nun, and influential political figure in 17th-century Mexico.

Acteurs in Juana Inés

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Juana Inés

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.