Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juana Inés

Tv-serie, 2016
Juana Inés
De eigenzinnige, feministische non Juana Inés de la Cruz krijgt een verboden affaire met een vrouw en wordt geconfronteerd met onderdrukking in het 17de-eeuwse Mexico.
De tv-serie Juana Inés is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juana Inés op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Juana Inés is a TV mini-series starring Gonzalo Guzmán, Arcelia Ramírez, and Yolanda Corrales. This series dramatizes the life of Juana Inés de la Cruz, a renowned writer, nun, and influential political figure in 17th-century Mexico.

Acteurs in Juana Inés

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Juana Inés

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.