Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juanita

Film, 2019, 90 minuten
Juanita
Een moeder van drie volwassen kinderen worstelt met problemen in haar leven en de liefde. Ze zoekt naar hoop en verlichting op een spontane reis naar Paper Moon, Montana.
De film Juanita is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Golden Globe-winnaar Alfre Woodard schittert in dit verhaal over spirituele reislust. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Juanita is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juanita op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Fed up with her deadbeat grown kids and marginal urban existence, Juanita takes a Greyhound bus to Paper Moon, Montana where she reinvents herself and finds her mojo.

Acteurs in Juanita

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Juanita

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.