Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Juanita

Film, 2019, 90 minuten
Juanita
Een moeder van drie volwassen kinderen worstelt met problemen in haar leven en de liefde. Ze zoekt naar hoop en verlichting op een spontane reis naar Paper Moon, Montana.
De film Juanita is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Golden Globe-winnaar Alfre Woodard schittert in dit verhaal over spirituele reislust. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Juanita is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Juanita op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Fed up with her deadbeat grown kids and marginal urban existence, Juanita takes a Greyhound bus to Paper Moon, Montana where she reinvents herself and finds her mojo.

Acteurs in Juanita

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Juanita

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.