Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jugar con fuego

Tv-serie, 2019
Jugar con fuego
Drie rijke vrouwen - waaronder een moeder en haar dochter - vallen voor een verleidelijke man in de koffiedriehoek van Colombia.
De tv-serie Jugar con fuego is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Jugar con fuego is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Ontroerend, Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jugar con fuego

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Frans;Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Jugar con fuego

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
Een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw bouwt een ​​schoonheidsimperium op en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Vampires
Een Parijse tiener, half mens, half vampier, worstelt met haar nieuwe krachten en familieproblemen terwijl ze wordt achtervolgd door een geheime vampiergemeenschap.