Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jugar con fuego

Tv-serie, 2019
Jugar con fuego
Drie rijke vrouwen - waaronder een moeder en haar dochter - vallen voor een verleidelijke man in de koffiedriehoek van Colombia.
De tv-serie Jugar con fuego is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Jugar con fuego is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sensueel, Ontroerend, Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jugar con fuego

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Frans;Engels;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Jugar con fuego

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.