Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jumper

Film, 2008, 88 minuten, 2.782.059 beoordelingen
Jumper
Een jongeman ontdekt dat hij kan teleporteren en zo de wereld over kan reizen. Dit trekt echter al snel de aandacht van een machtige vijand.
De film Jumper is uitgebracht in 2008 en duurt 88 minuten. Samuel L. Jackson en Hayden Christensen spelen weer samen in deze scifi-thriller gebaseerd op een boek van Steven Gould. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jumper op Moviemeter

David Rice (Hayden Christensen) ontdekt op jonge leeftijd dat hij een jumper is. Hij kan zichzelf van de ene naar de andere plek teleporteren. Deze speciale krachten gebruikt hij om zichzelf een luxe leven te bezorgen. Echter de Paladin organisatie onder leiding van Roland Cox (Samuel L. Jackson) maakt jacht op zulke personen. Want alleen God mag de kracht hebben om op elke plek te zijn op elk desgewenst tijdstip.

Jumper op IMDB

Score: 6 van de 10

A teenager with teleportation abilities suddenly finds himself in the middle of an ancient war between those like him and their sworn annihilators.

Acteurs in Jumper

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Jumper

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Mat Kilau
Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.
La Scuola Cattolica
In 1975 plegen drie leerlingen van een katholieke jongensschool in Rome een misdaad. Hun klasgenoten en de gemeenschap zijn geschokt.
Bless Me, Ultima
Het leven van een boerenjongen in een dorp in New Mexico verandert drastisch als er een medicijnvrouw bij hem in huis komt wonen.