Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jurassic Park III

Jurassic Park 3
Film, 2001, 92 minuten
Jurassic Park III
Een groep reizigers die strandt op het beruchte Isla Sorna, vecht voor hun leven om te ontsnappen aan nieuwe dinosaurussen die dodelijker zijn dan ooit.
De film Jurassic Park III is uitgebracht in 2001 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jurassic Park III op Moviemeter

Score: 2,82 van de 5

Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en zijn vrouw Amanda uitgenodigd om als gastheer op te treden bij een tour over Isla Sorna. Hun vliegtuig stort echter neer, met als gevolg dat Grant weer tegenover de dino's komt te staan.

Jurassic Park III op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Dr. Alan Grant is now a happy man with the previous incidents of Jurassic Park now behind him. Grant is that happy that he announce in public, that nothing on Earth can persuade him back onto the islands. Maybe nothing, except Paul Kirby. Kirby and his wife, Amanda want a plane to fly them over Isla Sorna, with Dr. Grant as their guide. But not everything Kirby says is true. When the plane lands, Dr. Grant realizes that there is another reason why they are there, that he doesn't know of. Now, Dr. Grant is stuck on an island he has never been on before, with what was a plane journey now turned into a search party.

Acteurs in Jurassic Park III

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Jurassic Park III

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Action Pack Saves Christmas
De Action Pack werkt samen met de Kerstman om het plan te dwarsbomen van de hebberige Peter van Pakkers om alle kerstvreugde in Vreugdveld te stelen.
The 6th Day
Een helikopterpiloot op de dodenlijst van een moorddadige magnaat weet levend te ontsnappen. Nadat de magnaat hem heeft gekloond, begint de strijd om zijn identiteit.
Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.