Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jussi Adler Olsen's Serie Q: Absent One, The

Film, 2014, 119 minuten
Jussi Adler Olsen's Serie Q: Absent One, The
Rechercheur Mørck heropent de oude moordzaak van een tweeling in een chique kostschool en vindt een nieuwe getuige die door duistere krachten de mond wordt gesnoerd.
De film Jussi Adler Olsen's Serie Q: Absent One, The is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Jussi Adler Olsen's Serie Q: Absent One, The op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Rugged and irritable Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas) and his colleague, the Syria-born Assad, run the cold-case division of the Copenhagen police. After a desperate appeal to Morck about the unsolved killing of his own teenage children, an ex-cop commits suicide. This leads the detective pair on a twisted mission to discover what really happened in the 1990s at one of the country's poshest boarding schools. Director Mikkel Norgaard reunites with lead stars Kaas and Fares to portray this taut fiction which again alternates deftly between the past and present.

Acteurs in Jussi Adler Olsen's Serie Q: Absent One, The

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Jussi Adler Olsen's Serie Q: Absent One, The

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.