Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64

Film, 2018, 117 minuten
Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64
Een paar rechercheurs doen een verontrustende ontdekking en gaan op onderzoek uit naar een medisch instituut waar vreselijke dingen gebeuren.
De film Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64 is uitgebracht in 2018 en duurt 117 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.