Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64

Film, 2018, 117 minuten
Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64
Een paar rechercheurs doen een verontrustende ontdekking en gaan op onderzoek uit naar een medisch instituut waar vreselijke dingen gebeuren.
De film Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64 is uitgebracht in 2018 en duurt 117 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Jussi Adler Olsen's Serie Q: Journal 64

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Fall from Grace
In deze film van Tyler Perry bekent de lieve, gezagsgetrouwe Grace de moord op haar man. Haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.
Quien a hierro mata
Een kartelbaas komt uit de gevangenis en wordt toevertrouwd aan de zorg van een wraakzuchtige verpleger, wiens leven dramatisch is beïnvloed door de drugsbaron.
Jamtara - Sabka Number Ayega
Een groep jongeren uit een kleine stad runt een lucratief phishing-bedrijf, totdat een corrupte politicus wil meedoen en een agent het zaakje wil oprollen.
Ghost Stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers.
Messiah
In dit fictieve verhaal onderzoekt een argwanende CIA-agente een charismatische man die een spirituele beweging in gang zet en politieke onrust veroorzaakt.