Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Just Mercy

Film, 2019, 137 minuten
Just Mercy
Een idealistische, getalenteerde jonge advocaat gaat naar Alabama om ter dood veroordeelde gevangenen te verdedigen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film Just Mercy is uitgebracht in 2019 en duurt 137 minuten. Dit sterke, inspirerende drama met Michael B. Jordan en Jamie Foxx sleepte drie NAACP Image Awards in de wacht. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Just Mercy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Just Mercy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.