Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

K

Tv-serie, 2012, 33 beoordelingen
K
Een jongen wordt gezocht voor een misdaad die hij zich niet kan herinneren. Hij moet vluchten, opgejaagd door twee machtige koningen en hun strijdkrachten.
De tv-serie K is uitgebracht in 2012. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.

Acteurs in K

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Turks;Arabisch;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals K

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Extreme Engagement
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.