Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kabhi Alvida Naa Kehna

Film, 2006, 191 minuten
Kabhi Alvida Naa Kehna
Deze romance volgt voetballer Dev Saran en Maya, die beiden vastzitten in liefdeloze huwelijken, maar ernaar verlangen om hun hart te volgen en samen te zijn.
De film Kabhi Alvida Naa Kehna is uitgebracht in 2006 en duurt 191 minuten. Karan Johar regisseerde dit emotionele drama met sterren Shah Rukh Khan, Rani Mukerji, en anderen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kabhi Alvida Naa Kehna op IMDB

Score: 6 van de 10

Dev lives in the United States of America and is a foot ball player. He is married to Riya, who works and models for a magazine. Dev fractures his leg, becomes handicapped and dependent on ...

Acteurs in Kabhi Alvida Naa Kehna

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Kabhi Alvida Naa Kehna

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.