Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kabhi Khushi Kabhie Gham

Film, 2001, 209 minuten
Kabhi Khushi Kabhie Gham
Zakenman Yash en zijn vrouw Nandini houden van hun zonen, maar Yash onterft zijn geadopteerde zoon Rahul nadat hij een vrouw van lagere sociale status heeft getrouwd.
De film Kabhi Khushi Kabhie Gham is uitgebracht in 2001 en duurt 209 minuten. Het drama uit 2001 was India's succesvolste film in het buitenland tot 2006 en bereikte de derde plaats in het VK. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Sentimenteel, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kabhi Khushi Kabhie Gham op IMDB

Score: 8 van de 10

Yashvardhan Raichand lives a very wealthy lifestyle along with his wife, Nandini, and two sons, Rahul and Rohan. While Rahul has been adopted, Yashvardhan and Nandini treat him as their own...

Acteurs in Kabhi Khushi Kabhie Gham

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Kabhi Khushi Kabhie Gham

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Układ zamknięty
Als een corrupte ambtenaar de leiding over een snelgroeiend bedrijf neemt, worden de oprichters beschuldigd van witwaspraktijken. Ze vechten om hun reputatie te herstellen.
Aşkın Kıyameti
Nadat zijn reclamebureau failliet is gegaan, valt de in de schulden geraakte Fırat op een yogaretraite voor een zangeres. Hij gaat met haar mee op een innerlijke reis.