Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kadaver

Film, 2020, 86 minuten
Kadaver
Door postapocalyptische hongersnood komen hordes mensen af op een dinershow in een vreemd hotel. Eén gezin ontdekt dat het veel meer moet betalen dan de toegangskaartjes.
De film Kadaver is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 86 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kadaver

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiobeschrijving;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Kadaver

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Guinea Pig
Een arbeidersjongen komt op een eliteschool terecht via een overheidsexperiment en heeft moeite om zich aan te passen. Maar dan neemt een vriendelijke leraar hem onder zijn hoede.
Women of Twilight
Een zwangere vrouw wacht op de geboorte van haar kind in een pension voor ongehuwde moeders, maar dat wordt gerund door een onbetrouwbare hospita met bijbedoelingen.
Cosh Boy
Twee klassieke Britse misdaaddrama's: één over de jonge delinquent Roy Walsh en de ander over louche pensionhoudster Nellie Alistair die misbruik maakt van ongehuwde moeders.