Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kai Po Che!

Brothers for Life
Film, 2013, 119 minuten, 56.957 beoordelingen
Kai Po Che!
Dit Bollywood-drama gaat over drie goede vrienden die om totaal verschillende redenen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers willen oprichten.
De film Kai Po Che! is uitgebracht in 2013 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kai Po Che! op Moviemeter

Drie vrienden willen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers oprichten. Omi vraagt om hulp bij zijn oom, die ook een politiek leider is, om deze zaak te starten. Govind biedt les aan enkele kinderen en Ishaan geeft cricket-coaching. Ze ontmoeten een jongen, Ali die begaafd is met hyperreflexie. Ishaan begint dan met speciale coaching voor de jongen, zodat het land een nieuwe sterspeler krijgt. Maar onverwachte dingen gebeuren en dat heeft een grote impact.

Kai Po Che! op IMDB

Score: 8 van de 10

Three friends growing up in India at the turn of the millennium set out to open a training academy to produce the country's next cricket stars.

Acteurs in Kai Po Che!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Spaans;Duits

Meer zoals Kai Po Che!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.