Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kai Po Che!

Brothers for Life
Film, 2013, 119 minuten, 56.957 beoordelingen
Kai Po Che!
Dit Bollywood-drama gaat over drie goede vrienden die om totaal verschillende redenen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers willen oprichten.
De film Kai Po Che! is uitgebracht in 2013 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kai Po Che! op Moviemeter

Drie vrienden willen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers oprichten. Omi vraagt om hulp bij zijn oom, die ook een politiek leider is, om deze zaak te starten. Govind biedt les aan enkele kinderen en Ishaan geeft cricket-coaching. Ze ontmoeten een jongen, Ali die begaafd is met hyperreflexie. Ishaan begint dan met speciale coaching voor de jongen, zodat het land een nieuwe sterspeler krijgt. Maar onverwachte dingen gebeuren en dat heeft een grote impact.

Kai Po Che! op IMDB

Score: 8 van de 10

Three friends growing up in India at the turn of the millennium set out to open a training academy to produce the country's next cricket stars.

Acteurs in Kai Po Che!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Spaans;Duits

Meer zoals Kai Po Che!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
Every Day
Deze film is een bewerking van een bestseller en volgt een tiener die verliefd wordt op een dolende ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt.
The Boy
Een nanny wordt door een echtpaar aangenomen om op hun zoon te passen. Tot haar verbijstering blijkt de jongen een pop te zijn die de ouders als een echt kind behandelen.
Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.