Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kai Po Che!

Brothers for Life
Film, 2013, 119 minuten, 56.957 beoordelingen
Kai Po Che!
Dit Bollywood-drama gaat over drie goede vrienden die om totaal verschillende redenen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers willen oprichten.
De film Kai Po Che! is uitgebracht in 2013 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kai Po Che! op Moviemeter

Drie vrienden willen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers oprichten. Omi vraagt om hulp bij zijn oom, die ook een politiek leider is, om deze zaak te starten. Govind biedt les aan enkele kinderen en Ishaan geeft cricket-coaching. Ze ontmoeten een jongen, Ali die begaafd is met hyperreflexie. Ishaan begint dan met speciale coaching voor de jongen, zodat het land een nieuwe sterspeler krijgt. Maar onverwachte dingen gebeuren en dat heeft een grote impact.

Kai Po Che! op IMDB

Score: 8 van de 10

Three friends growing up in India at the turn of the millennium set out to open a training academy to produce the country's next cricket stars.

Acteurs in Kai Po Che!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Spaans;Duits

Meer zoals Kai Po Che!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.