Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kai Po Che!

Brothers for Life
Film, 2013, 119 minuten, 56.957 beoordelingen
Kai Po Che!
Dit Bollywood-drama gaat over drie goede vrienden die om totaal verschillende redenen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers willen oprichten.
Deze film is Ontroerend

Kai Po Che! op Moviemeter

Drie vrienden willen in Ahmedabad een trainingscentrum voor cricketspelers oprichten. Omi vraagt om hulp bij zijn oom, die ook een politiek leider is, om deze zaak te starten. Govind biedt les aan enkele kinderen en Ishaan geeft cricket-coaching. Ze ontmoeten een jongen, Ali die begaafd is met hyperreflexie. Ishaan begint dan met speciale coaching voor de jongen, zodat het land een nieuwe sterspeler krijgt. Maar onverwachte dingen gebeuren en dat heeft een grote impact.

Kai Po Che! op IMDB

Three friends growing up in India at the turn of the millennium set out to open a training academy to produce the country's next cricket stars.

Acteurs in Kai Po Che!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Spaans;Duits

Meer zoals Kai Po Che!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Consumed
Jill Pollack weet alles van organiseren en helpt overspoelde families met zachte, maar dwingende hand om hun huis en leven op te schonen.
To Build or Not to Build
De acteur en ervaren vastgoedontwikkelaar Simon O'Brien gaat in de hele UK op zoek naar zelfstandigen die zelf hun eigen huis bouwen.
Medal of Honor
In deze docudramaserie zien we de inspirerende, waargebeurde verhalen van dappere militairen die zijn onderscheiden met een Medal of Honor.
Super Drags
In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.
Age of Tanks
In deze documentairereeks wordt de rol van militaire tanks in de geschiedenis en geopolitiek uitgediept, vanaf de Eerste Wereldoorlog tot in de 21e eeuw.