Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Tv-serie, 2017
Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman
De topverkoper Kantaro handelt zijn klantbezoeken in een recordtijd af zodat hij zich stiekem kan overgeven aan zijn liefde voor suiker.
De tv-serie Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Geschift, Feelgood, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma en het IJzeren Fort gaan het gevecht aan op het slagveld van Unato en sluiten zich aan bij de alliantie om de regio te heroveren op de kabane-horde.