Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Tv-serie, 2017
Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman
De topverkoper Kantaro handelt zijn klantbezoeken in een recordtijd af zodat hij zich stiekem kan overgeven aan zijn liefde voor suiker.
De tv-serie Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Geschift, Feelgood, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.