Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Tv-serie, 2017
Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman
De topverkoper Kantaro handelt zijn klantbezoeken in een recordtijd af zodat hij zich stiekem kan overgeven aan zijn liefde voor suiker.
De tv-serie Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Geschift, Feelgood, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Kantaro: The Sweet Tooth Salaryman

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

October Faction
Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.
The Ghost Bride
Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema's onder de loep.
Rise of Empires: Ottoman
De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.
No te puedes esconder
Een verpleegster en haar dochter ontvluchten het drugsverleden van haar man in Mexico en nemen een nieuwe identiteit aan in Spanje. Maar ook Madrid is niet veilig.