Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kara Bela

Film, 2015, 100 minuten
Kara Bela
Het saaie leven van de al wat oudere Kudret staat op zijn kop wanneer een roadtrip verandert in een wilde overlevingsrace als moordenaars achter hem aan zitten.
De film Kara Bela is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Deze film is Hilarisch, Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kara Bela op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Kudret heeft altijd volgens de regels geleefd. Door onverwachte gebeurtenissen staat zijn leven ineens op zijn kop. Kudret stapt in zijn auto, waar hij ontzettend gek op is. Hij gaat op weg naar de stad Antep in het zuidoosten van Turkije. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden. Gedurende deze reis gebeurt er van alles met zijn auto. Zo zitten er steeds mensen achter Kudret en zijn vrienden aan, na honderden kilometers ontdekt Kudret het belang van vriendschap en leert hij ook hoe prettig het is om eens niet volgens de regels te leven.

Kara Bela op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Kudret has always lived life by the book. Until, that is, his routine is turned upside down by a succession of surprise events. Kudret jumps into his much loved car and sets off for Antep on a journey that will take him from one end of the country to the other. As he clocks up the miles, so he makes a bunch of new friends. But at the same time, everything that could possibly go wrong with the car goes wrong and everyone who could possibly go after Kudret and his crew goes after them. By the end of the marathon trip, Kudret will have discovered both the value of true friendship and the delights of living without rules.

Acteurs in Kara Bela

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kara Bela

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.