Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Karppi

Deadwind
Tv-serie, 2020
Karppi
Slechts enkele maanden na een tragisch verlies onderzoekt rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki.
De tv-serie Karppi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Intellectueel, Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Karppi op IMDB

Score: 7,2 van de 10

When Sofia Karppi, a detective in her 30's who is trying to get over her husband's death, discovers the body of a young woman on a construction site, she triggers a chain of events that ...

Acteurs in Karppi

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Fins [Origineel];Turks;Fins - Audiodescriptie
Ondertiteling: Fins;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Turks

Meer zoals Karppi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.