Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Katherine Ryan: In Trouble

Film, 2017, 63 minuten
Katherine Ryan: In Trouble
Stand-upcomedian Katherine Ryan denkt terug aan bijzondere relaties, het oersaaie leven in haar woonplaats en de tijd dat ze een heel land provoceerde.
De film Katherine Ryan: In Trouble is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 63 minuten. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Katherine Ryan: In Trouble op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Canadian comic Katherine Ryan explains the perks of dating younger men. She talks about her unusual relationships, living in the hometown she hates and how she once enraged an entire nation.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Katherine Ryan: In Trouble

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Um Natal Cheio de Graça
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.
Shaun het schaap: Kerstavonturen
Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee!