Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kazoops!

Tv-serie, 2017
Kazoops!
Muziek en fantasie komen samen in deze fantasierijke serie over hoe je verder kunt kijken dan je neus lang is en hoe je plezier kunt maken.
De tv-serie Kazoops! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kazoops! op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Who says the world works the way grown ups think it should? Things can always be different if you just imagine. Monty is a spirited boy of six, with a vivid imagination and his best friend is Jimmy Jones, the family pet pig. In each episode Monty confronts a preconception about life, embarking on an imaginary musical adventure with Jimmy Jones to find fresh perspectives.

Acteurs in Kazoops!

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kazoops!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.