Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Keith Richards: Under the Influence

Documentaire, 2015, 82 minuten
Keith Richards: Under the Influence
Ontdek de mensen en de muziek die rock-'n-roll-legende Keith Richards hebben geïnspireerd, vanaf zijn jeugd tot op heden. Een documentaire met weergaloos beeldmateriaal.
De documentaire Keith Richards: Under the Influence is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Keith Richards: Under the Influence is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Keith Richards: Under the Influence op Moviemeter

Deze documentaire probeert een beeld te scheppen van Keith Richards, de gitarist van de Rolling Stones. De kijker wordt als het ware mee op reis genomen, om de oorsprong van zijn geluid te ontdekken. Hierbij komen zowel zijn talenten als gitaarspeler en muziekschrijver aan bod. Ook toont de documentaire waar hij zijn inspiratie vandaan haalde en nog steeds haalt.

Keith Richards: Under the Influence op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A portrait of Keith Richards that takes us on a journey to discover the genesis of his sound as a songwriter, guitarist and performer.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Keith Richards: Under the Influence

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.