Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kelebegin rüyasi

The Butterfly's Dream - Kelebegin Rüyasi
Film, 2013, 118 minuten
Kelebegin rüyasi
Twee jonge dichters worden tijdens de Tweede Wereldoorlog gedwongen in een koolmijn te werken en vinden afleiding als ze allebei verliefd worden op dezelfde vrouw.
De film Kelebegin rüyasi is uitgebracht in 2013 en duurt 118 minuten. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kelebegin rüyasi op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Last days of 1941 summer, the era of Obligation, during the famine atmosphere of the Second World War. In the middle of all this poverty and turmoil, there are two poets in their early twenties: Muzaffer Tayyip Uslu and Rustu Onur. They have been carrying tuberculosis germs in their lungs and love of poetry in their hearts for years. Two poets who have the constant habit of making bets on things that they do not own, make a bet on a beautiful girl. They will both write a poem for her and whichever Suzan likes, the other will fade from the scene..

Acteurs in Kelebegin rüyasi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kelebegin rüyasi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.