Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kelebegin rüyasi

The Butterfly's Dream - Kelebegin Rüyasi
Film, 2013, 118 minuten
Kelebegin rüyasi
Twee jonge dichters worden tijdens de Tweede Wereldoorlog gedwongen in een koolmijn te werken en vinden afleiding als ze allebei verliefd worden op dezelfde vrouw.
De film Kelebegin rüyasi is uitgebracht in 2013 en duurt 118 minuten. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kelebegin rüyasi op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Last days of 1941 summer, the era of Obligation, during the famine atmosphere of the Second World War. In the middle of all this poverty and turmoil, there are two poets in their early twenties: Muzaffer Tayyip Uslu and Rustu Onur. They have been carrying tuberculosis germs in their lungs and love of poetry in their hearts for years. Two poets who have the constant habit of making bets on things that they do not own, make a bet on a beautiful girl. They will both write a poem for her and whichever Suzan likes, the other will fade from the scene..

Acteurs in Kelebegin rüyasi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kelebegin rüyasi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.