Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kelebegin rüyasi

The Butterfly's Dream - Kelebegin Rüyasi
Film, 2013, 118 minuten
Kelebegin rüyasi
Twee jonge dichters worden tijdens de Tweede Wereldoorlog gedwongen in een koolmijn te werken en vinden afleiding als ze allebei verliefd worden op dezelfde vrouw.
De film Kelebegin rüyasi is uitgebracht in 2013 en duurt 118 minuten. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kelebegin rüyasi op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Last days of 1941 summer, the era of Obligation, during the famine atmosphere of the Second World War. In the middle of all this poverty and turmoil, there are two poets in their early twenties: Muzaffer Tayyip Uslu and Rustu Onur. They have been carrying tuberculosis germs in their lungs and love of poetry in their hearts for years. Two poets who have the constant habit of making bets on things that they do not own, make a bet on a beautiful girl. They will both write a poem for her and whichever Suzan likes, the other will fade from the scene..

Acteurs in Kelebegin rüyasi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kelebegin rüyasi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.