Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ken Jeong: You Complete Me, Ho

Film, 2019, 62 minuten
Ken Jeong: You Complete Me, Ho
In zijn allereerste stand-upspecial brengt Ken Jeong een eerbetoon aan zijn vrouw en vertelt hij verhalen over Hollywood en over hoe 'The Hangover' zijn leven redde.
De film Ken Jeong: You Complete Me, Ho is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 62 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Ken Jeong: You Complete Me, Ho is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ken Jeong: You Complete Me, Ho op IMDB

Stand-up performance of comedian Ken Jeong recorded live at Pasadena, California.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Engels;Frans

Meer zoals Ken Jeong: You Complete Me, Ho

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.