Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

KENGAN ASHURA

Tv-serie, 2019
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog winnen.
De tv-serie KENGAN ASHURA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

KENGAN ASHURA op IMDB

Kazuo Yamashita is an ordinary fifty-six year old man who one day is summoned by the chairman of his company and hired as a gladiator. He learns that these hired gladiators engage in ...

Acteurs in KENGAN ASHURA

Audio en ondertiteling

Audio: Japans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels;Japans [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Japans;Engels;Nederlands

Meer zoals KENGAN ASHURA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Forest of Love: Deep Cut
Als een charismatische oplichter en een beginnende filmploeg in de levens van twee emotioneel beschadigde vrouwen gaan graven, is niets zoals het lijkt.
DRIFTING DRAGONS
Als de bemanning van het drakenjachtschip Quin Zaza uitrukt voor de jacht, staan er draken op het menu. Mochten ze falen, dan zijn lege magen wel hun minste zorg.
Ghost in the Shell: SAC_2045
Na een wereldwijde financiële crisis is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland. Sectie 9 moet nieuwe vormen van cyberdreigingen bestrijden.
BEASTARS
In een wereld waarin allerlei beesten samenleven, ontwaakt het jachtinstinct van een aardige wolf wanneer er een moord wordt gepleegd op zijn middelbare school.
Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.