Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

KENGAN ASHURA

Tv-serie, 2019
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog winnen.
De tv-serie KENGAN ASHURA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

KENGAN ASHURA op IMDB

Kazuo Yamashita is an ordinary fifty-six year old man who one day is summoned by the chairman of his company and hired as a gladiator. He learns that these hired gladiators engage in ...

Acteurs in KENGAN ASHURA

Audio en ondertiteling

Audio: Japans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels;Japans [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Japans;Engels;Nederlands

Meer zoals KENGAN ASHURA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

From Me to You: Kimi ni Todoke
De scholier Sawako, die als bijnaam Sadako heeft vanwege haar spookachtige uiterlijk, kruipt uit haar schulp wanneer ze bevriend raakt met de populaire jongen Kazehaya.
Romantic Killer
Anzu is een erg gelukkige single zonder enige behoefte aan romantiek, tot een kleine koppelaar-tovenaar haar leven omtovert tot een romcom met alle bijhorende clichés.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Detective Conan: Zero’s Tea Time
Een detective die ook politieagent en lid van een duistere organisatie is, probeert zijn drie identiteiten te balanceren in deze spin-off van 'Detective Conan'.
Uncle from Another World
Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.