Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

KENGAN ASHURA

Tv-serie, 2023
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten. Geld is niet meer belangrijk. Hij wil alleen nog winnen.
De tv-serie KENGAN ASHURA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

KENGAN ASHURA op IMDB

Kazuo Yamashita is an ordinary fifty-six year old man who one day is summoned by the chairman of his company and hired as a gladiator. He learns that these hired gladiators engage in ...

Acteurs in KENGAN ASHURA

Audio en ondertiteling

Audio: Japans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels;Japans [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Duits;Frans;Japans;Engels;Nederlands

Meer zoals KENGAN ASHURA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
T・P BON
Bon komt per ongeluk tussenbeide in een Time Patrol-zaak en moet daarna met Ream onschuldige levens redden uit het verleden terwijl de geschiedenis doorloopt.
Parasyte: The Grey
Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.
Meet Me After School
Een lerares en haar voormalige leerling ontmoeten elkaar opnieuw, drie jaar na de pijnlijke afloop van hun verboden verhouding. Wederom laaien de emoties hoog op.
PLUTO
Wanneer de zeven meest geavanceerde robots van de wereld en hun menselijke bondgenoten een voor een worden vermoord, ontdekt inspecteur Gesicht al snel dat ook hij gevaar loopt.