Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart: Laugh at My Pain

Film, 2011, 88 minuten, 1.197.562 beoordelingen
Kevin Hart: Laugh at My Pain
Soms op het randje maar altijd hilarisch: comedian Kevin Hart laat zich weer van zijn beste kant zien in deze theaterversie van zijn populaire livetournee uit 2011.
De film Kevin Hart: Laugh at My Pain is uitgebracht in 2011 en duurt 88 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kevin Hart: Laugh at My Pain op IMDB

Score: 7 van de 10

Experience the show that quickly became a national phenomenon. Get an up-close and personal look at Kevin Hart back in Philly where he began his journey to become one of the funniest comedians of all time. You will laugh 'til it hurts!

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Kevin Hart: Laugh at My Pain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.