Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart: Let Me Explain

Film, 2013, 74 minuten, 1.307.560 beoordelingen
Kevin Hart: Let Me Explain
Kevin Hart vult het toneel op meerdere manieren in een uitverkocht Madison Square Garden met zijn wereldhitshow 'Let Me Explain'.
De film Kevin Hart: Let Me Explain is uitgebracht in 2013 en duurt 74 minuten. De explosieve stand-upshow van Kevin Hart werd de meest succesvolle onemanshow sinds de dagen van Eddie Murphy. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kevin Hart: Let Me Explain op IMDB

Score: 7 van de 10

Filmed at a sold-out performance at Madison Square Garden, comedian Kevin Hart delivers material from his 2012 "Let Me Explain" concert tour.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Kevin Hart: Let Me Explain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.