Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart: Let Me Explain

Film, 2013, 74 minuten, 1.307.560 beoordelingen
Kevin Hart: Let Me Explain
Kevin Hart vult het toneel op meerdere manieren in een uitverkocht Madison Square Garden met zijn wereldhitshow 'Let Me Explain'.
De film Kevin Hart: Let Me Explain is uitgebracht in 2013 en duurt 74 minuten. De explosieve stand-upshow van Kevin Hart werd de meest succesvolle onemanshow sinds de dagen van Eddie Murphy. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kevin Hart: Let Me Explain op IMDB

Score: 7 van de 10

Filmed at a sold-out performance at Madison Square Garden, comedian Kevin Hart delivers material from his 2012 "Let Me Explain" concert tour.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Kevin Hart: Let Me Explain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.