Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart: What Now?

Film, 2016, 96 minuten
Kevin Hart: What Now?
Comedian Kevin Hart treedt op in Philadelphia en drijft de spot met wilde dieren in buitenwijken, afgeknipte jeans en de kunst van het wraak nemen op een zevenjarige.
De film Kevin Hart: What Now? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kevin Hart: What Now? op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Kevin Hart: What Now? is a movie starring Kevin Hart, Don Cheadle, and Halle Berry. Comedian Kevin Hart performs in front of a crowd of 50,000 people at Philadelphia's outdoor venue, Lincoln Financial Field.

Acteurs in Kevin Hart: What Now?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Kevin Hart: What Now?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.