Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart: What Now?

Film, 2016, 96 minuten
Kevin Hart: What Now?
Comedian Kevin Hart treedt op in Philadelphia en drijft de spot met wilde dieren in buitenwijken, afgeknipte jeans en de kunst van het wraak nemen op een zevenjarige.
De film Kevin Hart: What Now? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kevin Hart: What Now? op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Kevin Hart: What Now? is a movie starring Kevin Hart, Don Cheadle, and Halle Berry. Comedian Kevin Hart performs in front of a crowd of 50,000 people at Philadelphia's outdoor venue, Lincoln Financial Field.

Acteurs in Kevin Hart: What Now?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Kevin Hart: What Now?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.