Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart's Guide to Black History

Kevin Hart erklärt die afroamerikanische Geschichte
Film, 2019, 63 minuten
Kevin Hart's Guide to Black History
In deze vermakelijke en leerzame comedyspecial bespreekt Kevin Hart de fascinerende bijdragen van onbekende zwarte helden uit de geschiedenis.
De film Kevin Hart's Guide to Black History is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 63 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kevin Hart's Guide to Black History

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits

Meer zoals Kevin Hart's Guide to Black History

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.