Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart's Guide to Black History

Kevin Hart erklärt die afroamerikanische Geschichte
Film, 2019, 63 minuten
Kevin Hart's Guide to Black History
In deze vermakelijke en leerzame comedyspecial bespreekt Kevin Hart de fascinerende bijdragen van onbekende zwarte helden uit de geschiedenis.
De film Kevin Hart's Guide to Black History is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 63 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kevin Hart's Guide to Black History

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits

Meer zoals Kevin Hart's Guide to Black History

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.