Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kevin Hart's Guide to Black History

Kevin Hart erklärt die afroamerikanische Geschichte
Film, 2019, 63 minuten
Kevin Hart's Guide to Black History
In deze vermakelijke en leerzame comedyspecial bespreekt Kevin Hart de fascinerende bijdragen van onbekende zwarte helden uit de geschiedenis.
De film Kevin Hart's Guide to Black History is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 63 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kevin Hart's Guide to Black History

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits

Meer zoals Kevin Hart's Guide to Black History

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.