Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kicking and Screaming

Kicking & Screaming
Film, 1995, 96 minuten, 147.513 beoordelingen
Kicking and Screaming
Vier huisgenoten op een campus zijn net afgestudeerd. Hoewel ze verschrikkelijk tegen het 'echte leven' opzien, moeten ze er toch aan geloven in deze comedy.
De film Kicking and Screaming is uitgebracht in 1995 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kicking and Screaming op Moviemeter

Score: 3,01 van de 5

De jonge schrijver Grover heeft maar één droom; hij wil met zijn vriendin Jane verhuizen naar New York. Maar als Jane in Praag wil gaan studeren, krijgt Grover van alle ellende geen pen meer op papier. Hij zoekt steun bij zijn vrienden, maar die weten niet echt wat ze moeten zeggen of doen. De een is verslaafd aan kruiswoordpuzzels, de ander durft niet te reizen. Uiteindelijk belanden de jongens aan de bar bij Chet in de hoop dat hij hen op het juiste pad zet. Maar ook Chet kan maar net zijn eigen leven aan.

Kicking and Screaming op IMDB

Score: 7 van de 10

Following graduation, a handful of college students do nothing and talk about it wittily.

Acteurs in Kicking and Screaming

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Kicking and Screaming

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.