Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killa

The Fort
Film, 2014, 107 minuten
Killa
Chinu krijgt het moeilijk wanneer hij van de stad naar het platteland verhuist en op een jeugdcultuur stuit die sterk verschilt van wat hij gewend is.
De film Killa is uitgebracht in 2014 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Killa op Moviemeter

Omdat zijn moeder een nieuwe baan heeft, verhuist Chinu samen met haar van de stad naar het platteland. Dat vindt de jongen maar niks. Veel liever was hij op zijn oude school en bij zijn beste vrienden gebleven. Zijn moeder hoopt echter dat Chinu in deze andere omgeving het verdriet om de dood van zijn vader beter kan verwerken. Meteen op de eerste dag valt echter alles tegen.

Killa op IMDB

Score: 8 van de 10

A 11-year-old Indian boy who has just lost his father is forced to adapt to a new school in a small village. The story is about how he copes up and how life has to move on transforming a young mind into an adult day by day.

Trailer

Acteurs in Killa

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Killa

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Loreak

Loreak

(2014)

Zinzana

Zinzana

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.