Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killa

The Fort
Film, 2014, 107 minuten
Killa
Chinu krijgt het moeilijk wanneer hij van de stad naar het platteland verhuist en op een jeugdcultuur stuit die sterk verschilt van wat hij gewend is.
De film Killa is uitgebracht in 2014 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Killa op Moviemeter

Omdat zijn moeder een nieuwe baan heeft, verhuist Chinu samen met haar van de stad naar het platteland. Dat vindt de jongen maar niks. Veel liever was hij op zijn oude school en bij zijn beste vrienden gebleven. Zijn moeder hoopt echter dat Chinu in deze andere omgeving het verdriet om de dood van zijn vader beter kan verwerken. Meteen op de eerste dag valt echter alles tegen.

Killa op IMDB

Score: 8 van de 10

A 11-year-old Indian boy who has just lost his father is forced to adapt to a new school in a small village. The story is about how he copes up and how life has to move on transforming a young mind into an adult day by day.

Trailer

Acteurs in Killa

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Killa

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Loreak

Loreak

(2014)

Zinzana

Zinzana

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.