Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killer Ratings

Tv-serie, 2019
Killer Ratings
De Braziliaanse tv-personality en politicus Wallace Souza wordt ervan beschuldigd het brein te zijn achter de gewelddadige misdaden die hij zelf aan de kaak stelde.
De tv-serie Killer Ratings is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Killer Ratings is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Killer Ratings op IMDB

The true-life story of Brazilian TV host Wallace Souza, who literally killed for ratings, and used his crime TV show to cover up the grizzly truth.

Audio en ondertiteling

Audio: Portuguees (Brazilië) [Origineel];Frans;Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turk
Ondertiteling: Duits;Portuguees (Brazilië);Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Killer Ratings

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.