Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killer Women with Piers Morgan

Tv-serie, 2017
Killer Women with Piers Morgan
Journalist Piers Morgan spreekt achter de gevangenismuren met vrouwen die een schokkend misdrijf hebben gepleegd en uitleggen wat hen tot moord heeft aangezet.
De tv-serie Killer Women with Piers Morgan is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Killer Women with Piers Morgan op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Killer Women with Piers Morgan is a TV series starring Piers Morgan, Amanda Lewis, and Sheila Davalloo. Piers Morgan steps into a maximum security prison to interview five female murderers who have committed unspeakable crimes.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Killer Women with Piers Morgan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.