Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Killer Women with Piers Morgan

Tv-serie, 2017
Killer Women with Piers Morgan
Journalist Piers Morgan spreekt achter de gevangenismuren met vrouwen die een schokkend misdrijf hebben gepleegd en uitleggen wat hen tot moord heeft aangezet.
De tv-serie Killer Women with Piers Morgan is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Killer Women with Piers Morgan op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Killer Women with Piers Morgan is a TV series starring Piers Morgan, Amanda Lewis, and Sheila Davalloo. Piers Morgan steps into a maximum security prison to interview five female murderers who have committed unspeakable crimes.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Killer Women with Piers Morgan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.