Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kim's Convenience

Tv-serie, 2021
Kim's Convenience
Leden van een Koreaans-Canadese familie runnen een supermarkt in Toronto en proberen er het beste van te maken met klanten, elkaar en de veranderende wereld om hen heen.
De tv-serie Kim's Convenience is uitgebracht in 2021. De serie won zes Canadian Screen Awards, waaronder Beste comedyserie en Beste acteur in een comedy (Paul Sun-Hyung Lee). Geschikt voor 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kim's Convenience op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Kim's Convenience is a TV series starring Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon, and Andrea Bang. The misadventures of a Korean-Canadian family running a convenience store.

Acteurs in Kim's Convenience

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Kim's Convenience

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
The Imperfects
Abbi, Tilda en Juan ondergaan een experiment met monsterlijke bijwerkingen. Ze slaan de handen ineen om de verantwoordelijke wetenschapper én een remedie te vinden.
You’re Nothing Special
Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.
Fakes
Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.