Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

King of Boys: The Return of the King

Tv-serie, 2021
King of Boys: The Return of the King
Alhaja Eniola Salami probeert het opnieuw. Wraak, spijt en meedogenloosheid zijn de drijfveren voor haar jacht op een nieuwe machtspositie.
De tv-serie King of Boys: The Return of the King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Sola Sobowale en Remilekun 'Reminisce' Safaru keren terug voor dit vervolg op Kemi Adetiba's misdaadthriller uit 2018. Geschikt voor 16 jaar en ouder. King of Boys: The Return of the King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in King of Boys: The Return of the King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals King of Boys: The Return of the King

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.