Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

King of Boys: The Return of the King

Tv-serie, 2021
King of Boys: The Return of the King
Alhaja Eniola Salami probeert het opnieuw. Wraak, spijt en meedogenloosheid zijn de drijfveren voor haar jacht op een nieuwe machtspositie.
De tv-serie King of Boys: The Return of the King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Sola Sobowale en Remilekun 'Reminisce' Safaru keren terug voor dit vervolg op Kemi Adetiba's misdaadthriller uit 2018. Geschikt voor 16 jaar en ouder. King of Boys: The Return of the King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in King of Boys: The Return of the King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals King of Boys: The Return of the King

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.