Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kingdom

Kingudamu
Tv-serie, 2020
Kingdom
Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.
De tv-serie Kingdom is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Van Kim Seong-hun (Tunnel) en Kim Eun-hee (Signal), met Ju Ji-hun (Along with the Gods) en Bae Doona (Stranger). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Kingdom is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kingdom op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Kingdom is a TV series starring Doona Bae, Greg Chun, and Jun-ho Heo. While strange rumors about their ill king grip a kingdom, the crown prince becomes their only hope against a mysterious plague overtaking the land.

Acteurs in Kingdom

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Koreaans - Audiodescriptie;Koreaans [Origineel];Duits;Engels;Frans
Ondertiteling: Frans;Duits;Koreaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Kingdom

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.