Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kiss Me First

Tv-serie, 2018
Kiss Me First
Een eenzame vrouw die verslaafd is aan een virtualrealityspel ontmoet een feestbeest waardoor ze kennismaakt met een wereld vol nieuwe uitdagingen en donkere geheimen.
De tv-serie Kiss Me First is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber, Breinbrekend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kiss Me First op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Leila is een eenzame tiener die verslaafd is aan een virtualrealityspel genaamd Agora. Hier maakt ze contact met Tess, een coole en zelfverzekerde partygirl met een duister geheim. Wanneer Tess verdwijnt neemt Leila de identiteit van haar vriend aan om het mysterie achter haar verdwijning te ontrafelen…

Kiss Me First op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Kiss Me First is a TV mini-series starring Tallulah Haddon, Simona Brown, and Matthew Beard. A lonely video game addict new to the online world of Azana meets a confident party girl with a dark secret.

Acteurs in Kiss Me First

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Kiss Me First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.