Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Klappe Cowboy!

Film, 2012, 83 minuten
Klappe Cowboy!
Een zelfbenoemde regisseur gaat naar Berlijn om het te maken, maar komt in een gewaagde opname terecht met een kunstenaar die in een creatief wespennest verandert.
De film Klappe Cowboy! is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Klappe Cowboy! op Moviemeter

De regisseur Cowboy komt naar Berlijn met maar één doel, eindelijk eens een blockbuster te filmen. Zelfverzekerd aanvaardt hij elke opdracht tot hij de kunstenares Yps ontmoet. Met haar draait hij een pornofilm. Hij belandt daardoor in een artistiek wespennest, hetgeen zijn dilettantische kwaliteiten overstijgt.

Klappe Cowboy! op IMDB

Score: 5,5 van de 10

A self-proclaimed director goes to Berlin to make it big, but ends up in a racy shoot with a conceptual artist that turns into a creative wasp's nest.

Acteurs in Klappe Cowboy!

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Turks;Nederlands

Meer zoals Klappe Cowboy!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Pete Davidson: Alive From New York
Comedian en 'SNL'-ster Pete Davidson levert een openhartige en intieme stand-upspecial die live is opgenomen in New York.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.