Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Knock Knock

Film, 2015, 100 minuten
Knock Knock
Een trouwe echtgenoot en vader is een weekend alleen thuis. Tijdens een storm laat hij twee verleidelijke vrouwen bij hem schuilen en wordt zijn leven overhoop gehaald.
De film Knock Knock is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Sensueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Knock Knock op Moviemeter

Score: 2,51 van de 5

Evan Webber, een gelukkig getrouwde architect, lijkt alles te hebben waar een mens van droomt: een liefdevolle en succesvolle vrouw, twee prachtige kinderen en een duur huis. Tijdens een weekend alleen thuis wordt zijn vreedzame bestaan onderbroken door de komst van twee op het oog onschuldige en verloren meisjes. Nadat hij ze heeft binnen gelaten om op een taxi te wachten, verandert de nacht in een ware nachtmerrie.

Knock Knock op IMDB

Score: 4,9 van de 10

A devoted father helps two stranded young women who knock on his door, but his kind gesture turns into a dangerous seduction and a deadly game of cat and mouse.

Acteurs in Knock Knock

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Knock Knock

Obsessed

Obsessed

(2009)

Paul

Paul

(2011)

The Roommate

The Roommate

(2011)

Prisoners

Prisoners

(2013)

John Wick

John Wick

(2014)

Selfless

Selfless

(2015)

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa

(2016)

He Never Died

He Never Died

(2015)

Hush

Hush

(2016)

Bad Moms

Bad Moms

(2016)

Gerald's Game

Gerald's Game

(2017)

Newness

Newness

(2017)

Cam

Cam

(2018)

Wanted

Wanted

(2016)

Perdida

Perdida

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.