Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Knocked Up

Film, 2007, 132 minuten, 5.697.704 beoordelingen
Knocked Up
Een onenightstand resulteert in een onverwachte zwangerschap voor Alison die probeert er het beste van te maken met de nietsnut die haar bezwangerde.
De film Knocked Up is uitgebracht in 2007 en duurt 132 minuten. Seth Rogen speelt tegenover de met een Emmy bekroonde Katherine Heigl onder de regie van Judd Apatow (Freaks and Geeks). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
12 jaar en ouder Bevat sex Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Knocked Up op Moviemeter

De ambitieuze journaliste Alison (Katherine Heigl) schrikt zich dood wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader is Ben (Seth Rogen), een aartsluie nietsnut met wie ze in beschonken toestand een onenightstand heeft beleefd. Omdat Alison niet direct uitkijkt naar een leven als alleenstaande moeder, besluit ze Ben beter te leren kennen. Wie weet zit er zelfs wel een échte relatie voor hen in. Ben is op zijn beurt compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?

Knocked Up op IMDB

Score: 7 van de 10

For fun loving party animal Ben Stone, the last thing he ever expected was for his one night stand to show up on his doorstep eight weeks later to tell him she's pregnant.

Acteurs in Knocked Up

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Engels

Meer zoals Knocked Up

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.