Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Know Your Enemy - Japan

Documentaire, 1945, 62 minuten
Know Your Enemy - Japan
In deze propagandafilm, die nu zou worden beschouwd als politiek incorrect, wordt de geschiedenis van Japan belicht van de 16e eeuw tot de jaren 30 van de 20e eeuw.
De documentaire Know Your Enemy - Japan is uitgebracht in 1945 en duurt 62 minuten. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Know Your Enemy - Japan op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

Deze documentaire werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt om de Amerikaanse soldaat bekend te maken met de kenmerken en vechtwijze van zijn Japanse tegenstander. Tevens wordt een poging gedaan om te ontdekken wat de reden is van de snelle opkomst van de Japanse wereldmacht.

Know Your Enemy - Japan op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Know Your Enemy - Japan is a movie starring John Beal, Howard Duff, and Walter Huston. A comprehensive look at the war in the Pacific during World War II. Shot as a propaganda film by acclaimed Hollywood director Frank Capra

Acteurs in Know Your Enemy - Japan

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Know Your Enemy - Japan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.