Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Know Your Enemy - Japan

Documentaire, 1945, 62 minuten
Know Your Enemy - Japan
In deze propagandafilm, die nu zou worden beschouwd als politiek incorrect, wordt de geschiedenis van Japan belicht van de 16e eeuw tot de jaren 30 van de 20e eeuw.
De documentaire Know Your Enemy - Japan is uitgebracht in 1945 en duurt 62 minuten. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Know Your Enemy - Japan op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

Deze documentaire werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt om de Amerikaanse soldaat bekend te maken met de kenmerken en vechtwijze van zijn Japanse tegenstander. Tevens wordt een poging gedaan om te ontdekken wat de reden is van de snelle opkomst van de Japanse wereldmacht.

Know Your Enemy - Japan op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Know Your Enemy - Japan is a movie starring John Beal, Howard Duff, and Walter Huston. A comprehensive look at the war in the Pacific during World War II. Shot as a propaganda film by acclaimed Hollywood director Frank Capra

Acteurs in Know Your Enemy - Japan

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Know Your Enemy - Japan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter
Ontdek het leven en werk van de Oostenrijkse schrijver Adalbert Stifter. Zijn unieke ideeën resulteerden in literatuur die nog steeds spannend en relevant aanvoelt.