Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Know Your Enemy - Japan

Documentaire, 1945, 62 minuten
Know Your Enemy - Japan
In deze propagandafilm, die nu zou worden beschouwd als politiek incorrect, wordt de geschiedenis van Japan belicht van de 16e eeuw tot de jaren 30 van de 20e eeuw.
De documentaire Know Your Enemy - Japan is uitgebracht in 1945 en duurt 62 minuten. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Know Your Enemy - Japan op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

Deze documentaire werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt om de Amerikaanse soldaat bekend te maken met de kenmerken en vechtwijze van zijn Japanse tegenstander. Tevens wordt een poging gedaan om te ontdekken wat de reden is van de snelle opkomst van de Japanse wereldmacht.

Know Your Enemy - Japan op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Know Your Enemy - Japan is a movie starring John Beal, Howard Duff, and Walter Huston. A comprehensive look at the war in the Pacific during World War II. Shot as a propaganda film by acclaimed Hollywood director Frank Capra

Acteurs in Know Your Enemy - Japan

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Know Your Enemy - Japan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.