Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kocan Kadar Konus 2: Dirilis

Film, 2016, 104 minuten
Kocan Kadar Konus 2: Dirilis
Efsun heeft haar grote liefde gevonden in Sinan en hun relatie gaat de serieuze kant op. Maar hun excentrieke families maken de romance al snel gecompliceerd.
De film Kocan Kadar Konus 2: Dirilis is uitgebracht in 2016 en duurt 104 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kocan Kadar Konus 2: Dirilis op IMDB

Score: 6 van de 10

Having weathered marriage pressures from family and friends in the first movie of the series, Efsun is now with the man of her dreams, Sinan. But the complications facing her love life don't get any less. As if her own chaotic family wasn't enough, she now has to contend with Sinan's - his grandmother, Cavide, in particular - and things quickly spin out of control. Will she make it through hell and high water to fulfill her dream of a peaceful life with Sinan? Does she really want the wedding everyone else has decided on for her?

Acteurs in Kocan Kadar Konus 2: Dirilis

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Kocan Kadar Konus 2: Dirilis

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.