Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kodachrome

Film, 2018, 105 minuten
Kodachrome
Een directeur van een platenmaatschappij gaat met zijn vervreemde vader, een doodzieke beroemde fotograaf, op reis naar het laatste lab dat nog Kodachrome ontwikkelt.
De film Kodachrome is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Ed Harris en Jason Sudeikis spelen een verbitterde vader en zoon in dit ontroerende drama met ook Elizabeth Olsen. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kodachrome op Moviemeter

Score: 3,14 van de 5

Matt staat op het punt zijn baan te verliezen wanneer hij bezoek krijgt van de persoonlijk assistente van zijn vader. Zij weet hem te vertellen dat zijn vader Ben, van wie hij vervreemd is, stervende is en een laatste tentoonstelling wil realiseren. Zijn wens is dat Matt hen vervoegt in hun reis door de Verenigde Staten terwijl ze op zoek zijn naar het allerlaatste fotolab dat Kodachrome film kan ontwikkelen.

Kodachrome op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Set during the final days of the admired photo development system known as Kodachrome, a father and son hit the road in order to reach the Kansas photo lab before it closes its doors for good.

Acteurs in Kodachrome

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Kodachrome

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.