Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kongsuni and Friends

Tv-serie, 2020
Kongsuni and Friends
Een meisje met heldere ogen en haar maatje, een magische uil, gaan op avontuur. Betoverende krachten en creatieve ideeën zorgen voor belangrijke lessen.
De tv-serie Kongsuni and Friends is uitgebracht in 2020. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kongsuni and Friends op IMDB

Score: 5 van de 10

For five year-old Kongsuni life is one big, beautiful adventure. Whether it's at home, in school or on the playground, everyday experiences have a way of becoming exceptional when she's around! There's never a dull moment in Kongsuni's world! The secret? Her best friend: a magical talking owl named Seyo. Any scenario that Kongsuni dreams up, Seyo can make a reality with his special powers.

Acteurs in Kongsuni and Friends

Meer zoals Kongsuni and Friends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.
Daily Dose of Sunshine
Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.
Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club
Deze intieme documentaire verkent een vervlogen tijdperk van filmpassie en de opkomst van jonge filmliefhebbers in Zuid-Korea, waaronder Bong Joon ho.
Doona!
Een student zoekt een weg in zijn leven en studie terwijl hij moet omgaan met een unieke situatie: hij woont samen met een mooi voormalig K-popidool.