Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kotaro Lives Alone

Tv-serie, 2022
Kotaro Lives Alone
Een eenzaam jongetje gaat helemaal alleen in een vervallen flatgebouw wonen en raakt bevriend met een mangakunstenaar die naast hem woont en niets te makken heeft.
De tv-serie Kotaro Lives Alone is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kotaro Lives Alone

Meer zoals Kotaro Lives Alone

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.
Rising Impact
Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.