Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kring

Film, 2015, 86 minuten
Kring
Een groep vreemdelingen wordt gegrepen en ter dood veroordeeld en... ze moeten een persoon kiezen die gespaard zal worden.
De film Kring is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kring op Moviemeter

In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer. Op het eerste gezicht lijken de aanvallen willekeurig maar dan komen ze erachter dat ze zelf de macht hebben om te beslissen wie gedood zal worden.

Kring op IMDB

Score: 6 van de 10

Circle is a movie starring Allegra Masters, Aimee McKay, and Ashley Key. Held captive and faced with their imminent executions, fifty strangers are forced to choose the one person among them who deserves to live.

Trailer

Acteurs in Kring

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Chinees
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Kring

Saw VI

Saw VI

(2009)

Saw VII

Saw VII

(2010)

The Purge

The Purge

(2013)

Creep

Creep

(2014)

October 1

October 1

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.