Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kring

Film, 2015, 86 minuten
Kring
Een groep vreemdelingen wordt gegrepen en ter dood veroordeeld en... ze moeten een persoon kiezen die gespaard zal worden.
De film Kring is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kring op Moviemeter

In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer. Op het eerste gezicht lijken de aanvallen willekeurig maar dan komen ze erachter dat ze zelf de macht hebben om te beslissen wie gedood zal worden.

Kring op IMDB

Score: 6 van de 10

Circle is a movie starring Allegra Masters, Aimee McKay, and Ashley Key. Held captive and faced with their imminent executions, fifty strangers are forced to choose the one person among them who deserves to live.

Trailer

Acteurs in Kring

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Chinees
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Kring

Saw VI

Saw VI

(2009)

Saw VII

Saw VII

(2010)

The Purge

The Purge

(2013)

Creep

Creep

(2014)

October 1

October 1

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.