Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kring

Film, 2015, 86 minuten
Kring
Een groep vreemdelingen wordt gegrepen en ter dood veroordeeld en... ze moeten een persoon kiezen die gespaard zal worden.
De film Kring is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Kring op Moviemeter

In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer. Op het eerste gezicht lijken de aanvallen willekeurig maar dan komen ze erachter dat ze zelf de macht hebben om te beslissen wie gedood zal worden.

Kring op IMDB

Score: 6 van de 10

Circle is a movie starring Allegra Masters, Aimee McKay, and Ashley Key. Held captive and faced with their imminent executions, fifty strangers are forced to choose the one person among them who deserves to live.

Trailer

Acteurs in Kring

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Chinees
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Kring

Saw VI

Saw VI

(2009)

Saw VII

Saw VII

(2010)

The Purge

The Purge

(2013)

Creep

Creep

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.